Op deze pagina staan de meest aktuele gebeurtenissen
Aktueel
 
Badminton Vereniging Haulerwijk
Opgericht 18 maart 1991
NIEUWSBRIEF 15-11-2020

Hallo allemaal,

Het is de hoogste tijd om weer even van ons te laten horen. Vanwege de ingestelde verscherpte maatregelen vonden we het een verkeerd signaal om als badminton vereniging al in de afgelopen twee weken weer te beginnen met badmintonnen.

Jeugdleden
Nu het aantal opgenomen patiŽnten in de ziekenhuizen omlaag lijken te gaan, willen we niet te hard van stapel lopen, blijven we voorzichtig, maar willen we wel in mogelijkheden/oplossingen denken.
Voor onze jeugd willen we daarom weer gaan starten met de lessen vanaf volgende week donderdag 19 november. Tevens komen er ook vanwege de na-schoolse activiteiten een aantal kinderen kennis maken met de badminton. Onze trainer Wabe staat ook te popelen om weer te beginnen. Hopelijk zien we jullie allemaal volgende week!!!

Senioren
Voor de senioren willen we nog even wachten op de uitspraken van komende week van onze minister president. Afhankelijk van de uitspraak/maatregelen is het idee om te gaan badmintonnen met 2 senioren per speelveld. Of te wel 1 tegen 1 (Enkelspel). We kunnen dan met 14 personen spelen op 7 velden. Hiermee kunnen we de 1,5 meter afstand van elkaar zeker waarborgen. We gaan regelmatig wisselen mocht de opkomst groter zijn dan 14 personen. Uiteraard gaan we eerst trainen (1 tegen 1) en is een enkelspel voor degene die willen mogelijk.


Verder blijven onderstaande maatregelen van kracht:
- Blijf thuis bij klachten als verkoudheid, koorts, benauwdheid, e.d.
- Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog
- Schud geen handen
- Houd (indien mogelijk) afstand van elkaar
- Was vaak je handen met water en zeep (desinfectiemiddel is aanwezig)

De kleedkamers blijven nog wel gesloten. Dus kom zoveel mogelijk in je sportoutfit. Voor ouders die hun zoon of dochter komen brengen is het wenselijk om buiten te blijven en uw kind bij de ingang van de sporthal af te zetten.


WC-Rollen aktie
De WC-rollen actie was een enorm succes. We willen iedereen bedanken voor zijn/haar inzet. Voor de Badmintonvereniging betekent dit weer een financieel steuntje in de rug, wat we goed kunnen gebruiken.
In het bijzonder willen we Angela bedanken. Zij heeft de meeste pakken verkocht en verdient daarmee een attentie. Angela, je houd nog wat van ons te goed!

Mocht iemand nog vragen hebben, horen we het graag (via onderstaand mailadres).

Met een vriendelijke groet,

Het Bestuur
Badminton Vereniging Haulerwijk
E-mail: info@bvhaulerwijk.nl

Secretariaat : Eviete Huurman: secretaris@bvhaulerwijk.nl
Penningmeester : Peter Terpstra: penningmeester@bvhaulerwijk.nl
Jeugdzaken : Soraya Hoekstra
Bestuurslid : Jean-Michel Moinot
Voorzitter : Marcel Peters 06-31744724
Probeerbadminton.nu